Thursday, January 7

kenangan di batu kurau..

Tarikh : 1 Januari 2016
Tempat : Batu Kurau, Perak

masih terasa kesegaran air sungai kat area rumah meha hari tu... tgk gambaq.. jernih kan.. sejuk gile2 air die... siap ade anak ikan dok berenang2 lagi.. actually x plan pon nak p mandi sungai nie.. tapi memandangkan kawan2 meha yang super ramah ni beriya dok mengajak.. jadi aku ngan zai pon macam berat hati pulak nak menolak pelawaan diorang... mmg x mengecewakan sungguh..

dekat pukul 3 petang dok tunggu diorang x sampai2.. ingat nak main di gigi2 air je... on the way ke sungai tu singgah beli pisang goreng n rojak sebagai bekalan... sekali sampai kat tempat kejadian.. serius xde orang... bagus2... dengaq pulak bunyi air sungai yang mendamaikan tu.. lagi la tergedik2 x sabaq... sampai jek.. eh ade sekumpulan jejake pulak.. cewah...

" korang nak duduk sini ke.. kalau nak.. kitorang boleh pindah ke atas tu.."

wah sopan gitew jejaka2 nie.. plus seksi.. hehe.. maybe diorang pon x jangka agak nye ade orang nak datang... sbb macam tempat rahsia.. n rupa2 nye.. jejaka2 nie kawan daus... boleh x.. haha keciknya dunia kan.. mmg best gila bermandi manda yang lawyer2 cun nie... siap main game lagi.. rase cam dah kenal lame jek... tq korang...


amy . me . zai . yan . agata
tgk air die... jernih gila kan... sejukkkk sangat...


nampak same kan gamba ni.. tapi yang ni ade malia..


No comments:

Post a Comment