Monday, December 28

hi 2016...

rase cam x sabar nak 2016.. tapi sedih pon ade.. sebab maknanya umur akan meningkat satu tangga lagi... n i'm still single mingle okey... sedih kan.. tgk pulak my ex students yang baru nak kenal dunia sibuk2 dok share post dah p kursus kawen bagai... aku pon x g lagi.. haha.. one og my beloved single mingle friend pon nak kawen dah 1 january nie... happy 4 her.. sedih 4 me.. huhu..

kegembiraan nak masuk tahun baru dengan azam baru sedikit tercalar lepas 1st meeting siang tadi... antara sebab nya is.. dapat tugas yang mengkehendakkan aku berurusan dengan orang2 yang sedikit tidak berkenan di hati... bencinyer... lepas tu jadual aku tuk tahun 2016 ni pon cam kucar kacir sket.. why me???

ok setakat nie... rase sangat tidak best untuk memulakan tahun 2016.. ok bye..




No comments:

Post a Comment