Monday, March 16

untuk kesekian kali nyer..

firstly.. mybabyvy dah keluar bengkel.. ok la.. even ade here n there yang sedikit tidak berpuas hati.. tapi yang agak mengecewakan is.. kenape diorang x check betul2.. balancing tayar depan ranap.. dua2 belah tayar plak tu.. tingkap pintu depan yang die tukaq tu pon kruk krek kruk krek gak.. terbang rm320.. ye la.. kalau hantaq balik kat depa.. berapa zaman plak nak kena tunggu.. claim kete dok dalam bengkel tu pon depa x buat2 lagi.. alasan staf x cukup.. keje banyak nak handle.. boleh pulak ek bagi jawapan cam tu..

ok.. berbalik kepada tajuk.. kali nie untuk kesekian kali nyer encik demam datang singgah lagi.. takat bulan mac nie.. dah berapa kali dah dok mc jek.. nie betul faktor usia nie.. ye la kan dah 30+ tahun nie.. even ada orang dok kata aku nampak muda la.. nampak macam umuq 24 tahun la.. bukan nak perasan.. tapi sungguh ada yang kata cam tu.. x tau la depa ikhlas ka perli ka.. ka tgk aku selebet sangat kot.. hehe.. tapi tu la.. imuniti badan x boleh nak tipu na.. nasib baik kali nie demam time cuti sekolah.. kalau tidak dok mc lagi la nampak nyer..

bila badan x berapa sihat.. tambah pulak lepas accident hari tu x berapa berani nak drive jauh2.. so cuti nie mmg dok berhibernasi la aku kat rumah.. time2 cam nie la baru terpikir.. kalau ada 'abam joe' kan senang.. boleh jadi driver i.. haha.. cakap pasal 'abam joe' nie.. baru terperasan.. mummy dh x bising2 dah pasal nie.. haha.. entah2 die pon boring sbb aku wat dek jek.. dedi plak mmg cool jek.. hehe.. yang heran nyer.. ade plak member2 yang dok bising2 bila aku nak kawen.. kan.. uih.. bunyi cam senang jek nak cari 'abam joe' nie kan..

yang 'abam joe' i nie pon.. p sembunyi mana x tau.. lambat betui nak keluaq nya.. penat dah tunggu nie.. dok ceruk mana x tau.. haha..

No comments:

Post a Comment