Tuesday, January 6

hopefully untuk terakhir kalinya..

telinga buat hal lagi.. n kali nie mummy suh pegi pakar terus.. tgk kot2 la ade problem ker.. so ku gagahkan diri.. walaupon sebenarnye penakut.. haha.. drive punya drive.. baru terperasan.. rupenyer dewan tun razak kat pwtc tu lagi dekat p kalau drive sendiri.. punya la ingat dlu punya la gagahkan diri berlari2 dalam hujan nak ke situ.. dengan berhimpit2 dalam train nyer.. ish ish ish.. so pas nie.. naik kete jek la.. hahaha... tu la malas sangat nak meng explore jalan..

ok.. berbalik pada ent tadi.. dedi suh p klinik Dr Harnam kat jalan ipoh tu.. dengan bantuan en waze dan juga berkat kene jage prekse kat maxwell hari tu.. aku selamat sampai dengan mudah dan gembire nyer sbb parking pon senang.. tapi kene menapak ke tingkat 3 sebab lif rosak.. patient x ramai.. klinik pon sangat selesa so mood pun sangat gembira.. staff die pon mesra..

Dr die sangat soft spoken... so dr pemeriksaan tu xde ape yang serius pon.. cuma dr ingatkan jangan selalu korek2 telinga guna cotton bud tu.. bersihkan telinga.. Dr bagi ubat... n the fee is rm157.. huhu melayang duit nak soping.. haha.. xpe la untuk kesihatan.. owh kenapa sampai pegi ent tadi.. sebab nya telinga macam tersumbat.. rase cam masuk air tu.. suara sendiri jek dengar macam kuat gila.. suara orang lain dengaq samar2 ja..

waktu nak register tu.. staff tu tanya pon samar2 jek dengaq.. sib baik my baby sis ade.. siap die gelak2 lagi.. sbb aku duk.. ha.. sorry ape die... dok duduk tunggu turn tu boleh plak my sis kate.. "awak nie x dengar ke staff tu tanye ape tadi.. org ingat.. ish.. kakak aku nie betul2 pekak dah ker.. " huhu.. hampagas betul adik aku nie.. haha.. bukan pekak.. tp pendengaran kurang jelas.. haha..

No comments:

Post a Comment