Wednesday, January 14

tragedi january 2015..

mulanya x sabar2 nak tunggu sabtu 10 jan 2015.. bukan x sabar nak tunggu bonus or x sabar nak tunggu bukak sekolah 2015.. tapi x sabar nak jumpa my girlfriends kat seri kembangan.. nak jumpe2.. gossip2..

pagi tu macam biasa.. bangun awal.. pot pet pot pet ngan mylittlebambam.. buat puding roti ngan mummy... siap2 nak g amik my friend kat star tasik selatan.. agak ralat sbb x hantar mybaby sis p office sbb my friend dah sampai.. tapi i dah said sorry.. but i know.. mybabysis tu marah.. sbb die x reply msg i.

mrr2 agak banyak kete.. biasa la.. sabtu kan.. tp still bergerak so ok.. sangat jarang aku amik speed lane mase turun flyover.. tapi that day aku dok speed lane.. turun flyover kat taman kencana.. oh no.. jem.. mcm biase start tekan break.. beberape second lepas tu dengar break kuat kat belakang.. dr cermin belakang nampak sebijik waja.. sekelip mata jek.. bam!!! mybabyvy dirempuh.. n waja tu berpusing merentang jalan..

brother waja tu turus drive kete die ke tepi.. n so do i.. hancur gak la tgk waja tu.. tapi mybabyvy pon boleh tahan jugak la.. nampak body cam pintu belakang n bahagian kanan depan je yg tercedera.. tapi kat bahagian bawah kete boleh tahan la.. tayar belakang dah patah.. drive ke petron pon dah macam ketam.

share satu gamba ngan korang..

kalau orang tanya apa perasaan time tu.. harus lah cuak kan. dah la sorang2.. terketar2 tangan nak dail no dedi.. sib baik la de kredit kan.. call dedi x dapat.. so call along.. sib baik along sampai cepat.. orang pomen n kaki2 tow dah ramai yang berenti.. after tu wat polis report semua.. kebetulan brother waja tu pon buat report at the same time..

huhu.. xde mybabyvy nie mmg patah kaki sket la.. harap2 x lama sangat kat workshop.. sian dedi kene anta pagi2.. n kesian jugak poket ku rabak dok bayaq duit teksi.. huhu.. plus.. this year jadi ketua rumah sukan plak.. harap b4 latihan sukan start mybabyvy dah keluar..



2 comments:

  1. Salam kenal. Sabar ye...ada hikmah di sebalik kejadian tu. Selamat Tahun Baru!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal... tq.. selamatbtahun baru jugak..

      Delete