Wednesday, December 4

Kek oh kek..

seronok x jadi cikgu?? entah ye.. kadang seronok.. kadang x.. biase la.. keje ape2 pon macam tu kan.. ada certain2 bende yang kita suka buat n ade bende yang kita x suka buat kan.. sekarang nie tambah lagi ade bende yang x masuk akal tapi kene buat.. ape nak buat kan.. Yang Menurut Perintah.. so sini nak share sket seronok jadi cikgu.. cerita lama dah nie.. awal tahun hari tu.. tapi biase la.. bukan rajin nak story mory kat sini.. time2 cuti cam nie la rajin sket nak ngadap bende alah nie..

ni la anak2 tahun nie.. kelas aliran agama gitu..
sangat terharu sbb diorang belikan kek even lambat sket..

yang lelaki biase la.. melantak jek..

thanks again 4 the cake.. sangat sedap..

nyum nyum.. sory i x suke strawberri..
so i makan anggur.. pelik atas kek letak anggur kan..

No comments:

Post a Comment