Sunday, January 19

Opss...

" wani.. awak dah ade boyfriend ke? "
" kenape?? akak ade calon ker?? "
" ade.. bla bla bla bla... "

opss haha.. amik kau... kan.. selalu memain tanye cam tu kan.. sekali akak tu cakap ade.. terkedu kau.. tersipu2 la konon nyer.. haha.. sangat.. ekceli aku bukan nyer nak jual mahal ke high taste ke ape ke.. aku bukan siti nurhaliza nak memilih2 sangat kan.. tapi.. tu la.. macam mane ek nak cakap... senang cerita cam nie.. b4 nie yang ade pon semua orang yang dekat2 ngan aku.. yang aku kenal or yang familiar di mata aku.. n aku pon penah lalu lalang dalam hidup diorang.. senang cakap bukan stranger la..

so bile ade orang nak kenen2 orang2 yang kurang familiar nie.. aku jadi cam x confident pule kan.. kalau iollss cantek cam siti nurhaliza tu iollss x kesah yer.. tapi hakikatnyer.. ye la saye tau siape saye kan.. huhu.. sedih kan... aish.. cam ner tu..

tambah pulak sekarang nie.. semakin hari semakin bam bam kan.. acaner tu... hahaha.. janji aku x pakai gaji korangkan tuk sara hidup aku... ko hade??


akak tu pon de tanye boleh x bagi phone number kat mamat tu.. haa.. nie satu lagi masalah.. aku nie jenis garang sket.. cewah.. almaklumla.. cikgu la katekan.. haha.. garang la sangat kan... pasal phone number tadi tu bukan ape.. aku nie jenis yang x ske cakap phone dengan orang yang x kenal.. kang ade yang kene hamun kang.. ape kate korang try je add kat fb.. tu pon kene bagi info sket.. kalau x iollss x layan yer..

korang pernah dengar quote nie...??

jangan pernah membicarakan perasaan yg x pernah ada..
jangan pernah menyentuh hidup seseorg kalau ingin menghancurkannya..
jangan pernah menatap matanya kalau yg ingin dilakukan hanya berbohong..



No comments:

Post a Comment