Sunday, January 17

how time flies...

pejam celik pejam celik... dah masuk tahun 2016.. kalau dulu2 time sekolah dok nanyi lagu wawasan 2020 rasa mcm lambat je nak sampai.. tapi hari ni.. insya-Allah lagi 4 tahun.. sampai la kita ke tahun 2020.. dan sempena masuk tahun 2016 nie jugak,.. aku ade satu azam je.. renew azam tahun-tahun lepas yang x tercapai2 lagi.. hehe..


bila masuk tahun baru jugak.. satu benda yang buat aku susah hati is.. umur tambah lagi 1 tahun... huhu.. ye.. umur mmg tambah setiap tahun pon.. tapi mostly kawan2 aku makin bertambah umur.. makin bertambah plak rezeki anak.. aku?? huhu... pak nyer pon bayang2 x nampak lagi... mmg orang dok kata aku nampak x risau.. tapi jauh di dasar hati.. cewah... akak risau okey.. bukan ape.. sian kat mama abah la.. bila orang lain dok canang konon anak depa laku sangat... sian kan.. kat my mummy n daddy..

pastu ade la orang dok share2 msg kat group2 suh carikan jodoh tuk anak menakan la.. sape la.. tp kebanyakannya nye kriteria die nak yang umur 20-an... huhu..  sentap mak okey... ye dik.. mak dah 30++ okey... huhu.. x pe la.. kalau ade.. ade la tu nanti... maybe die x pakai waze kot.. tu yang payah jumpa tu.. haha.. k bai..


No comments:

Post a Comment